Heeft mijn VyprVPN winkel een index van mijn VPN aktiviteiten?

VyprVPN is een VPN-service zonder nummercontrole. Bij Golden Frog nemen we uw privacy serieus en registreren of behouden we GEEN informatie van VyprVPN-sessies. De volledige details vindt u in het Golden Frog Privacybeleid.

Het applicatielogboek van VyprVPN wordt lokaal opgeslagen, samen met het verbindingslogboek dat kan worden in- en uitgeschakeld. Deze logboeken worden alleen verzonden wanneer een gebruiker expliciet instemt met opt-in en deze informatie alleen ter ondersteuning naar de probleemoplossing stuurt.

Als u verdere hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met de ondersteuning en we helpen u graag verder!